05/04/2015

Køreskolen i Haslev – blandt de bedste!

RenTrafik er en kvalitetskøreskole i Haslev. Vi er blandt de bedste køreskoler i området. Hos os kan du være sikker på at få undervisning af høj kvalitet, så du nemt består din køreprøve, ligesom du bliver en dygtig bilist.

Vi åbnede dørene op til køreskolen i Haslev for første gang i maj 2015 med et enkelt ønske; at drive en køreskole, der bygger på ærlighed og troværdighed.

At tage et kørekort skal være en god oplevelse med sjove minder. Derfor er det vigtigt for RenTrafik, at vi tager udgangspunkt i den enkelte elevs forudsætninger. Vi sørger også for at alle elever ud over et kørekort, går ud af døren med sjove og gode oplevelser.

Vi har bygget undervisningen op, så vi sikrer en kontinuerlig udvikling hos den enkelte elev. Vi tror på at tryghed skaber udvikling og derfor er det vigtig for os, at vi skaber et samarbejde med eleven fra uddannelsens start.

Hos RenTrafik stiller vi krav til efteruddannelse af vores personale. Dette er med til at højne skolens faglige og pædagogiske niveau, hvilket giver dig det bedste undervisnings- og læringsmiljø blandt køreskoler.

Hvis du er interesseret i at tage dit kørekort hos os, kan du se nærmere på vores priser under Priser eller tilmelde dig under Tilmelding.

Hvilket kørekort skal du have?

Motorcykelkørekort

Motorcykelkørekort er kategori A1, A2 og A. Vi tilbyder undervisning i alle kategorier. Vi bruger innovativ og specialiseret undervisning, så du får unik kvalitet, når du tager motorcykelkørekort.

Læs mere om Motorcykelkørekort

Kørekort til bil

Kørekort til bil er kategori B. Vi har forskellige prispakker til kørekort til bil, der helt sikkert passer dine behov. Vi starter ofte nye hold op, så du hurtigt kan komme i gang med dit kørekort.

Læs mere om Kørekort til bil

Trailerkørekort

Et trailerkørekort at kategori B/E. Det er vigtigt at have et trailerkørekort for at køre forsvarligt med påhæng i personbiler og lovpligtigt, hvis bil og påhæng tilsammen vejer over 3.500 kg.

Læs mere om Trailerkørekort

Teoriundervisning på køreskolen

Teoriundervisningen hos RenTrafik foregår på hold, som stemmer i overens med lovgivningen i forbindelse med at erhverve sig kørekort. Du kan læse mere om de lovgivningsmæssige krav på Retsinformation. Holdundervisningen er fleksibel, således at du kan få det til at passe ind i din hverdag.

Hos RenTrafik anvender vi, udover almindelig trafikbilleder, små videoklips i teoriundervisningen, som giver en bedre forståelse hos den enkelte elev. Det er vi stolte af i køreskolen, da den interaktive undervisning giver en læringsproces, der er så tæt på virkeligheden som muligt.

Med vores holdundervisning i kombination med andre undervisningsformer til kørekort sikrer vi et aktivt undervisningsrum for alle elever. Som elev hos RenTrafik, er du en aktiv del af undervisningen, hvilket gør at du nemt består teori- og køreprøver i første forsøg.

Læs mere om teoriundervisning på køreskolen i Haslev ved at klikke her.

På køreskolen i Haslev underviser vi i kørekort til bil, motorcykelkørekort og trailerkørekort.

 

Her ses RenTrafik's nye skolevogn bil, til køreskole når man skal have kørekort i Haslev

Vores nye skolevogn ved lokalerne i køreskolen i Haslev

Forhold på køreskolen i Haslev

Det at tage et kørekort kræver tid og overskud i din hverdag. Du skal blot gøre os opmærksom på dine ønsker og behov, således at vi kan tilrettelægge et undervisningsforløb, der passer bedst til dig. Som køreskole er vi meget fleksible både i forhold til tid, hvor du vil tage dit kørekort, og hvad du ellers måtte have af personlige behov.

Med vores lækre lokaler i køreskolen godt placeret i Haslev, sikrer vi gode rammer for undervisningen. Ligesom god undervisning ved vi, at gode rammer er afgørende for, at vores elever har gode oplevelser i deres kørekortforløb.

Læs mere om forholdene hos RenTrafik under Om os.

Du finder køreskolen på vores adresse i Haslev:

Lysholm Alle 38B, 4690 Haslev

 • Sarah Christiansen Englund

  Sarah Christiansen Englund

  "Jeg kan helt klart anbefalde at tage kørekort hos Rentrafik. Janus og resten af holdet er fleksible gennem hele forløbet, og det bliver tilpasset en. Det er et trygt miljø at tage kørekortet i, og det kan anbefales fuldt ud! - Mange tak for et godt forløb"

 • Sofus Blum

  Sofus Blum

  "At vælge at tage kørekort hos Janus var det helt rigtige for mig! Lige fra sangønsker til P3 musik quiz gjorde bare hele oplevelsen sjovere. Hans jokes fattede jeg ovenikøbet også til sidst"

 • Tine Hendriksen

  Tine Hendriksen

  "Kan klart anbefale at tage kørekort hos Rentrafik. Jeg startede den 20/8-18 og har i dag den 30/10-18 bestået kørerprøven som den første på det hold som startede den 20/8. Jeg er fuld tilfreds med deres arbejde"

 • Charlotte Nielsen

  Charlotte Nielsen

  "Har haft et virkelig godt forløb hos rentrafik kan klart anbefale dem!"

 • Jon Rasmussen

  Jon Rasmussen

  "I finder ikke en beder kørelære"

 • Iben Flytkjær-Hansen

  Iben Flytkjær-Hansen

  "Fantastisk køreskole, med dygtige og kompetente kørerlærere. Kan klart anbefales"

 • Sarah Petrine Andersen

  Sarah Petrine Andersen

  "Super god køreskole med dejlige kørelærer"

 • Elisabeth Christensen

  "Deres tålmodighed, forståelse og deres fine måde at undervise på og gennemgå ens kørsel efter en lærerinde. super professionelt"

 • Ida Ørtoft Aagaard

  Ida Ørtoft Aagaard

  "Super undervisning, og søde kørelærere"

 • Laura Schiøler

  Laura Schiøler

  "Super lækker kørerskole. Kan helt klart anbefales:)"

 • Elias Larsen

  Elias Larsen

  "En fantastisk køreskole, kan kun anbefales"

 • Rasmus Zinck

  Rasmus Zinck

  "Pisse fed kørelærer. Selv om han kan virke lidt stresset, så har han stadig styr på tingene. Hvis du vælger at tag dit kørekort hos Janus, så få du en virkelig god oplevelse igennem hele dit forløb. Jeg kan virkelig anbefale Janus."

 • Lotte B. Larsen

  Lotte B. Larsen

  "Super fed køreskole og super sød kørelære giver aldrig op på sine elever:) kan kun varmt anbefale"

 • Camilla Hylleberg Hansen

  Camilla Hylleberg Hansen

  "Rentrafik er en kørerskole der klart kan anbefaledes! Rigtig gode kørerlærer og rigtig godt forløb!"

 • Morten Qvistgaard

  Morten Qvistgaard

  "MC kort. helt igennem et fantastisk forløb. Man kommer i gang med det samme, da der er holdopstart løbende. Og derfra gik forløbet uden nogen former for "bump" på vejen. Priserne er præcis lige så overskuelige som hjemmesiden reklamere med, og der var ingen skjulte overraskelser. Vil bestemt anbefale til andre"

 • Frederik Langkjær

  Frederik Langkjær

  "Pisse fedt forløb med 2 kanon gode kørelære"

 • Nico Linnseth

  Nico Linnseth

  "Står du og vil have kørekort, kan jeg varmt anbefale Ren trafik! Bedste køreskole jeg har benyttet, med den sødeste kørelærer. Janus sørgede for jeg bare kunne starte når jeg ville og forløbet blev skrædersyet så det passede med mine skæve arbejdstider, dette gjorde det bare super nemt at tage kørekort. Simpelthen DK's bedste køreskole!!"

 • Mads Iversen

  Mads Iversen

  "Det er den bedste køreskole, jeg bestod teori og køreprøven på første forsøg fordi jeg har haft Janus og Nihat og de er så gode til at lære fra sig."

 • Anna Vadsholt Frederiksen

  Anna Vadsholt Frederiksen

  "Mega god køreskole og kørelærer. Er så glad for det forløb jeg har haft, kan klart anbefales :). Tusind tak for et godt forløb Janus og fortsæt dit gode arbejde."

 • Ida Vishof Bodilsen

  Ida Vishof Bodilsen

  "Janus er uden tvivl en af de mest kompetente kørelærer, jeg har været hos. Undervisingen er af aller højeste kvalitet, og det er garanteret godt selskab hos RenTrafik. Jeg vil varmt anbefale køreskolen til alle, der skal starte på kørekort."

 • Hanne Malene Skirl

  Hanne Malene Skirl

  "Meget professionel og ærekær kørelærer, der har fokus på det vigtigste. Man er køreklar og mere til når man sendes til køreprøve."

 • Jens Sparre

  Jens Sparre

  "Kan kun sige tak for en super god behandling, ja og meget professionel undervisning. Super godt forløb hvor Janus bare havde styr på det hele. Kan kun anbefale RenTrafik til alle andre i mit område. Tak Janus for et godt forløb."

 • Kenneth Hansen

  Kenneth Hansen

  "Super god køreskole, Janus er max dygtig. Kan klart anbefale RenTrafik."

 • Nicolai Andreassen

  Nicolai Andreassen

  "Det har været et mega godt forløb med nok den bedste kørelære. Jeg er rigtig tilfreds med undervisningen og kørsel. Janus var god til informerer en og sørge for man ikke havde nogen spørgsmål. Jeg kan klart anbefale køreskolen til alle andre"

 • Martin Christiansen

  Martin Christiansen

  "Et yderst tilfredsstillende forløb jeg har haft ved at tage kørekort hos Rentrafik, både med teori og kørsel. Har været en fornøjelse at køre med Janus og har været yderst tilfreds med hvor fleksible køretimerne har været, og et godt forløb med teorien, og et yderst sjovt og lærerigt besøg på køreteknisk. Kan ikke andet end at anbefale at tage sit kørekort hos Rentrafik!"

 • Mette Skov Nielsen

  Mette Skov Nielsen

  "RenTrafik har rigtigt søde kørelære. Janus og Nihat. Som virkligt tror på deres elever. Er glad for og fik lov til at være elev hos dem. De går virkligt ind for deres arbejde. Tak for et godt forløb til både Janus og Nihat. kan klart anbefale folk og stater hos RenTrafik "

 • Sebastian Jørgensen

  Sebastian Jørgensen

  "Super køreskole med helt igennem effektive, hurtige og glade kørelærer"

 • Jens Larsen

  "TRAILERKORT!

  Tog trailerkort og Nihat er bare super god kan kun anbefales.
  Det er bare en super køreskole både med bil og MC og kun hørt godt fra alle man møder.
  Held og lykke fremover med køreskolen"

 • Emil Hegelund

  Emil Hegelund

  "Helt igennem et genialt sammearbejde man kan nå at få opbygget. Jeg valgte at tage køre kort hos Rentrafik og det var det eneste rigtig jeg kunne havde haft gjort Mange tak for et perfekt forløb!"

 • Pelle Hinz

  Pelle Hinz

  "Skud ud til en fantastisk kørelærer, der ikke blot fagligt men også meget social kan skabe nogle af de bedste trafikanter ude på vejende. Rentrafik har nok efter min opfattelse den mest overdådige kørelærer nogensinde! Teorien er så indholdsrig med både sjov, men også alvor. Teori undervisningen fås ikke bedrer i haslev end hos Rentrafik. For ikke at tale om kørselsundervisningen, Der gør Janus nemlig et fantastisk job ved hvad angår punktlighed, fleksibilitet og enormt ansvar over for sine elever. Den måde janus kan formå at skaber sådan et trygt miljø for sine elever er beundringsværdigt! Rentrafik kan klart anbefales til alle der ønsker et kørekort. med en ung, DOG meget erfarende kørelærer som klart har styr på at imødekomme det faglige, sociale og de personlige kvalifikationer det kræves for at kunne bestå en teoriprøve og køreprøve. Jeg takker personligt mange gange Rentrafik for det kørekort jeg fik skaffet mig! Held og lykke til de nyankomne trafikanter!"

 • Emma Jessica Hansen

  Emma Jessica Hansen

  "Tusinde tak! Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos dig Janus.
  Du den mest tålmodige person jeg har mødt. Med alle de fejl jeg har lavet, har du alligevel lært mig hvordan man køre en bil korrekt. TAK FOR ALT! Anbefaler stærk at tage kørekort hos Janus!"

 • Cindy Michelle Dyhr Wilken

  Cindy Michelle Dyhr Wilken

  "Fantastisk køreskole, Janus gør det så godt. Han bruger virkelig tid og energi på at lære hver enkelt af sine elever at kende og undervise på en måde som hjælper dem bedst. Stille og roligt miljø og undervisning, men aldrig uden et smil på læben. Vil klart anbefale RenTrafik til alle jeg kender."

 • Lea Lykke Krøyer

  Lea Lykke Krøyer

  "Hvis man vil være sikker på at få et godt forløb både teori mæssigt men også mht kørsel skal man klart vælge RenTrafik. De formår at få en igennem det på en ordentlig måde. Tak til RenTrafik"

 • Denise Høy Pedersen

  Denise Høy Pedersen

  "Har på intet tidpunkt fortrudt, at jeg har taget kørekort hos Rentrafik. Det har været en fornøjelse, at køre med Janus. Han er uden tvivl en god kørelære! Og man får sig altid et godt grin i selvskab med ham."

 • Peter Stitz

  Peter Stitz

  "Helt igennem en fantastisk og professionel køreskole. Føler sig godt tilpas i selskab med Janus. Vi startede 14/8 og den 2/10 til køreprøve på motorcykel. Det må siges og være flot og en intens tid. Her skal mine unger starte til kørekort når den tid kommer."

 • Charlotte Overgaard Olsen

  Charlotte Overgaard Olsen

  "En helt igennem fantastisk. kompetent og yderst tålmodig kørerlærer -Tak til Janus for et yderst tilfredsstillende forløb. Kan klart anbefale Rentrafik."

 • Benjamin Nørgaard

  Benjamin Nørgaard

  "Suveræn køreskole! Kan klart anbefales"

 • Cecilie Petterson

  Cecilie Petterson

  "Helt igennem fantastisk køreskole med de mest kompetente og søde kørelærer. Tusind tak til Janus og Nihat for et kort og super lærerigt forløb! I for seje! Ham læreren på glatbanen havde fat i noget, da han sagde at Rentrafik var en af de allerbedste køreskoler på Sydsjælland! Eleverne for helt sikkert noget for deres penge og får, alt hvad de har brug for af hjælp til at lære at køre bil. Udover det, for de også nogle gode grin med på vejen fra køreturene med Janus, det aldrig kedeligt at være i selvskab med ham. Han er uden tvivl den bedste kørelærer i min optik! Jeg fortryder ikke et sekund, at jeg valgte at tage kørekort hos Rentrafik. På 3 måneder formåede Janus at sørger for, at jeg i dag har et kørekort. Tusind tak til Janus! Kommer nu til at savne køreturene med dig og at drille dig lidt en gang i mellem haha."

 • Mads Dyrbøl

  Mads Dyrbøl

  "Super Køreskole! kan klart anbefale!"

 • Søren Hambo

  Søren Hambo

  "RenTrafik har for mig været det perfekte valg af køreskole. Takker for et perfekt og hurtigt forløb!"

 • Andreas Flintholm Flex

  Andreas Flintholm Flex

  "Ren trafik er helt klart den rigtige valg af køreskole, Janus og resten af holdet er fleksible gennem hele forløbet!
  Det er et trygt miljø at tage kørekortet i, og det kan anbefales fuldt ud! - Mange tak for et godt forløb"

 • Frederikke Krogh Christensen

  Frederikke Krogh Christensen

  "Legendarisk køreskole"

 • Bent Ruhoff

  Bent Ruhoff

  "Jeg kan kun varmt anbefale Ren Trafik hvis du vil have Mc kørekort."

 • Kristian Formann

  Kristian Formann

  "Jeg valgte RenTrafik da jeg havde fået at vide fra mine venner og bekendte at det var det eneste rigtige. Jeg har igennem hele forløbet været super glad for at køre med både Janus og Nihat! De to er helt klar klasse kørelærere og de kan kun anbefales. Janus med sit altid gode humør og Nihat med ekstrem meget køreerfaring! Jeg vil helt klar anbefale RenTrafik til alle som vil vælge det rigtige. Kommer til at savne køreskolen og Janus's altid dum smarte bemærkninger!"

 • Cecilie Brodka

  Cecilie Brodka

  "RenTrafik er den bedste køreskole, man kommer hurtigt igennem forløbet - Jeg fik mit kørekort på 3 måneder. RenTrafik er en køreskole, er tager hensyn og har tålmodighed med folk. I fortjener helt sikkert 5 ud af 5 stjerner. Tusind tak for et fantastisk forløb"

 • Josephine Lusty

  Josephine Lusty

  "Hurtigt og perfekt forløb"

 • Astrid Feddersen

  Astrid Feddersen

  "Varmeste anbefaling herfra!! Tak til Janus for et godt forløb:))"

 • Louise Nielsen

  Louise Nielsen

  "RenTrafik giver dig et super hurtigt og perfekt forløb, og det kan klart anbefales til andre, som ønsker at starte på kørekort! Janus er en super dygtig, kvalificeret og kompetent kørelærer, som altid gør sit bedste. Hans altid glade og gode humør, har gjordt mit forløb til en oplevelse. Vælg RenTrafik hvis du ønsker et super lækkert forløb!"

 • Mia Halkjær

  Mia Halkjær

  "Jeg tog kørerkort hos Rentrafik og jeg er tilfreds med både undervisningen og det praktiske! Janus er en rigtig god kørerlære og det kan klart anbefales at tage kørerkort hos Rentrafik!"

 • Thomas Strange Jakobsen

  Thomas Strange Jakobsen

  "RenTrafik er det sted man skal vælge hvis man er kvalitetsbevidst, og ønsker en kørelærer som går 100% op i forløbet. Jeg er fuldt ud tilfreds og alt er gået perfekt!"

 • David Arnsberg

  David Arnsberg

  "RenTrafik har hel klart været det rigtige valg for mig! Fed undervisning og rigtig venlige og imødekommende kørelærere. Bedre undervisning kan ikke fås for pengene!"

 • Amanda Nielsen

  Amanda Nielsen

  "Fed kørerskole, med utrolig dygtige Kørerlærere. En hver der starter på kørekort hos RenTrafik kan føle sig tilpas og tryg i deres selskab. 😉 Jeg kan bestemt anbefale denne køreskole, det er en enestående oplevelse og jeg kunne ikke være gladere. Tusind tak til Janus & Co"

 • Jacob Lund Larsen

  Jacob Lund Larsen

  "Tror ikke der findes en bedre køreskole end RenTrafik. Sindssyg god undervisning og gode køretimer!!"

 • Trine Senia Andersen

  Trine Senia Andersen

  "Kan helt klart anbefale RenTrafik! Det er de fedeste personer der underviser, jeg har værste meget glad for mit forløb. De er der altid for at hjælpe og man føler sig aldrig usikker omkring noget."

 • Marcus Gottfredsen

  Marcus Gottfredsen

  "Rigtig god køreskole, jeg vil helt klart anbefale den, og super mange tak til Janus som har kørt med mig hele vejen!"

 • Pernille Iversen

  Pernille Iversen

  "Rentrafik er virkelig et trygt sted at komme. Jeg havde Janus som teorilærer og der var hele tiden plads til hvis man ikke lige forstod det der teori og hans gode stemning smitter af på alle. Jeg havde Vicky som kørelærer, og jeg har aldrig følt mig utryk ved at køre med hende � der var massere af grin og hyggelige samtaler bag rattet. Så tusind tak for i gjorde det muligt for mig at få taget kørekortet, og tak for jeres gode humør Janus og Vicky"

 • Rasmus Benjamin Nielsen

  Rasmus Benjamin Nielsen

  "Konge køreskole. Kan kun anbefales til alle!"

 • William Scott

  William Scott

  "RenTrafik er uden tvivl det helt rette sted, at tage sit kørekort. De har en meget kompetent ledelse, og formår at gøre teori undervisningen yderst interessant. Derudover er de meget fleksible med køretider og man kan altid få lavet ændringer uden problemer. Så hvis man går og overvejer at tage et kørekort, så vil RenTrafik være det oplagte valg, da det er en køreskolen hvor ALLE kan lære at køre bil."

 • Namyen Dokbualuang

  Namyen Dokbualuang

  "De var rigtig gode. Søde mennesker og god service og jeg kan klart anbefale Rentrafik som din køreskole."

 • Helena Poulsen

  Helena Poulsen

  "RenTrafik er det helt rigtige valg! Janus og resten af crew'er gør et flot og stort stykke arbejde! Sindsug god undervisning og vejledning. De har massere af overskud og er dejlig fleksible. Hurtige til at finde prøver, og hurtige til at gøre folk klar til at bestå, både teori og praktik! Janus er en helt genial teori- og kørelærer! 5 stjerner for overskud. 5 stjerne for kørelærer og 5 stjerner for godt humør! Vælg RenTrafik!"

 • Christian Dahrup Lundbye

  Christian Dahrup Lundbye

  "Intet dårligt om det, bestået begge prøver i første hug på lovpakken hvad kan de have gjort bedre, intet!!"

 • Cecilie Toftedal Dall

  Cecilie Toftedal Dall

  "RenTrafik er en suveræn køreskole, hvor man bliver mødt med både tålmodighed & flexibilitet. Det er en køreskole, som tager kærligt hånd om hver enkelte elevs behov. Så kan klart anbefale RenTrafik til dig som gerne vil starte på kørekort"

 • Magnus Hansen

  Magnus Hansen

  "RenTrafik er lige stedet for dig som ønsker at få den bedste praktiske og teoretiske undervisning, og samtid stå med kortet hurtigst muligt!
  Jeg er i hvert fald super tilfreds og stod med kortet på under 3 måneder"

 • Clara Dall

  Clara Dall

  "RenTrafik kan helt klart anbefales til andre som skal til at starte på kørekort! Jeg var selv vildt nervøs da jeg skulle starte, men jeg mærkede hurtigt følelsen af tryghed da jeg mødte både Janus og Vicky. Jeg havde Janus til teori og Vicky som kørelærer, og begge støttede mig meget gennem hele forløbet. RenTrafik møder dig der hvor du er i dit liv, og sammen planlægger i dit forløb, så du kommer bedst igennem det."

 • Ida Zachariassen

  Ida Zachariassen

  "RenTrafik, vil jeg påstå, er det bedste valg af køreskole! Kørelærerne er super dygtige og gode til at lære fra sig, altid med et smil. Om det er i teorilokalet eller i praksis. Jeg fik mit kørekort på min fødselsdag efter et forløb på 3 måneder, som var professionelt hele vejen igennem.
  RenTrafik kan varmt anbefales! Stort tak til Vicky og Janus for et fantastisk forløb!"

 • Nanna Helsengren Holm

  Nanna Helsengren Holm

  "Super oplevelse, kom hurtigt igennem forløbet ved god hjælp af kørelæren/køreskolens ejer, Janus! På rekord tid skaffer den mand prøver, som ingen anden,og sikrer sig man er mere end klar til dem, anbefales 100 p"

 • Simon Købke Wilstrup

  Simon Købke Wilstrup

  "RenTrafik er Haslevs hurtigste og bedste køreskole - jeg fik mit kørekort på 3 måneder.
  Det har altid været en fornøjelse at køre sammen med Janus, som altid har et smil på læben, og er dygtig til at lære fra sig.
  Ikke mindst i teorilokalet formår Janus at gøre den til tider tørre teori sjov og interessant. Tak til RenTrafik og Janus for et sjovt og lærerigt forløb. Det kan klart anbefales."

 • Camilla Hirsborg Pedersen

  Camilla Hirsborg Pedersen

  "Jeg har personligt været utrolig glad for mit forløb hos RenTrafik.
  Janus er en super god og dygtig kørelærer, som er god til at lære fra sig - både teoretisk og i praksis. Og så foregår det altid med et smil på læben, som gør det lidt federe!
  Det har været et fantastisk forløb på kun 3 måneder. Stor tak til Janus og RenTrafik! Det kan varmt anbefales!"

 • Simon Hellemose

  Simon Hellemose

  "Fantastisk sted at tage kørekort. Fedt lærerteam, både med Janus som teorilærer og Vicky som kørelærer. Kan klart anbefales!"

 • Sigrid Dahl Poulsen

  Sigrid Dahl Poulsen

  "Jeg har været yderst tilfreds med forløbet hos RenTrafik!
  Effektivt men grundigt forløb sikrede mig kørekortet på 3 måneder. Rigtig god undervisning, både teoretisk og praktisk. Janus er en rigtig dygtig kørelærer, som jeg har haft mange hyggelige kørelektioner med - han har også utrolig god musiksmag🙂
  Jeg vil varmt anbefale, at tage kortet hos RenTrafik"

 • Signe Holman

  Signe Holman

  "RenTrafik var for mig det helt rigtige valg. Som elev hos RenTrafik mærker man tydeligt overskuddet og fleksibiliteten, som er helt i top! Janus er virkelig en god kørelærer. Både i det praktiske og teoriundervisningen formår han at opnå den bedste indlæring for sine elever, og han bliver ved indtil tingene sidder fast.️ I køreundervisningen er der også plads til et godt grin indimellem, så lektionerne aldrig bliver kedelige. Selve forløbet tog for mig kun lige 3 måneder, og gennem det hele har jeg været fuldt ud tilfreds. Jeg kan varmt anbefale RenTrafik som køreskole - det er helt sikkert et godt valg, som ingen vil fortryde. Stor tak til Janus, for et forløb af førsteklasse!"

 • Julie Hauge Hansen

  Julie Hauge Hansen

  "RenTrafik er en genial køreskole! Måden hvorpå man lærer teorien og kører det i praksis gør at det næsten bliver en leg at tage kørekort. RenTrafik har helt rolige kørelærer lige meget hvor meget rod man laver i trafikken eller hvor svært man har ved at forstå teorien i teorilokalet, hvilket er helt fantastisk. 5 ud af 5 stjerner herfra.. Tusind tak for et fantastisk forløb :-)"

 • Saxe Poulsen

  Saxe Poulsen

  "Super nice sted. Man bliver taget godt imod og der bliver tænkt på personlige behov. Et godt sted at være, og et godt sted at lære."

 • Jacob Nielsen

  Jacob Nielsen

  "RenTrafik var et stensikkert valg. Jeg er kun blevet positivt overrasket. Janus er super forstående og har overskud. Kort sagt, kommer til at savne køretimerne med Janus. Trods super nervøsitet før køreprøven, gik det som en lej! Gennem hele forløbet har jeg følt mig forstået. Kan helt klart anbefale køreskolen til andre!"

 • Sofie Paxevanos

  Sofie Paxevanos

  "Stjerne Janus Vorm fik mig igennem på under 3 måneder! Jeg er utrolig glad og tilfreds med hele skolens service og professionaltiet"

 • Camilla Rosa Hansen

  Camilla Rosa Hansen

  "RenTrafik er virkelig et godt sted! Janus er en fantastisk kørelærer der virkelig får undervisningen til at blive sjov og spændene"

 • Oscar Andersen

  Oscar Andersen

  "Super tilfreds med hele forløbet. Det gik som smurt pga. RenTrafiks super dygtige og professionelle kørelærere."

 • Anton Andersen

  Anton Andersen

  "Fantastisk forløb, samt fantastiske kørelærere. Forløbet gik som smurt, med fornuftige og dygtige kørelærere som gjorde det til en leg, at lære at køre bil. Super tilfreds!!"

 • Cathrine Marie Schwartz

  Cathrine Marie Schwartz

  "Hvis man ønsker en køreskole, men en seriøs men sjov undervisning er RenTrafik helt klar det bedste sted, plads til en masse humor og seriøsitet"

 • Christopher Dørfler

  Christopher Dørfler

  "Fremragende undervisning. Og gode køre timer"

 • Niklas Søndergaard

  Niklas Søndergaard

  "RenTrafik er en fantastisk køreskole, som gør sit, til et effektivt og succesfuldt forløb. Det gæler både teori og praksis! Der er altid overskud samt godt humør fra kørelærernes side, og der er altid plads til fejl eller ved noget uforstående fra elevens side. RenTrafik kan varmt anbefales."

 • Camilla Møller Rasmussen

  Camilla Møller Rasmussen

  "RenTrafik, hvor du og dit forløb er i fokus! Janus og RenTrafik har styr på tingene! Både bag rattet og under læring af teori! Så skal du i gang med kørekort eller generhverve, ja så bør du vælge RenTrafik, der er du sikret det bedste forløb! Hurtigt, sikkert og virksomt! Kvalitet frem for kvantitet!"

 • Nanna Nordberg

  Nanna Nordberg

  "RenTrafik er klart den bedste køreskole, hvor der er rigtig god stemning og alle er altid glad, jeg kørte med Janus som var vidunderlig god til at forklare tingene både teori og praktisk, så det hele blev meget nemmere at forstå! Man føler sig rigtig tilpas hos RenTrafik! Jeg fik kortet på 2 ½ måned, så syntes det gik rigtig hurtigt! Kan varmt anbefale RenTrafik!"

 • Khali Lam

  Khali Lam

  "Fantastiske lærer og fantastisk service kan helt klart anbefale RenTrafik"

 • Rikke Fønsskov Andersen

  Rikke Fønsskov Andersen

  "Jeg kan på det varmeste anbefale RenTrafik som køreskole. Mit forløb tog kun lige to måneder fra intromøde til jeg stod med kortet. På trods af det hurtige forløb har der på intet tidspunkt været travlt, kørerlærerne har undervist med ro i sindet, professionalisme, og troen på, at vi elever, godt kan. Alt i alt en succes oplevelse. Stor tak til Janus og Vicky."

 • Janni Ellehave

  Janni Ellehave

  "Det er et fantastisk sted, med de skønneste kørelærer. Det er gået vildt stærkt, 2 mdr. og 4 dage. Taaak!"

 • Zarah Micha Højer

  Zarah Micha Højer

  "Vild køreskole, med rigtig gode lærere. Kan helt klart anbefales!"

 • Markus Wenzell

  Markus Wenzell

  "RenTrafik er en super god køreskole! Jeg tog mit kørekort hos RenTrafik, hvor jeg var elev hos Janus og Nihat. Begge var rigtig kvalificerede og dygtige kørelærer, så det gjorde at jeg slet ikke følte mig nervøs ved at skulle tage en køreprøve med kort varsel. Alt i alt en rigtig god køreskole, som jeg klart kan anbefale til andre!"

 • Andreas Elleman

  Andreas Elleman

  "Fantastisk køreskole! Super kompetente kørelærere, der lærer hurtigt fra sig. Kan klart anbefales, alt i alt en super oplevelse!"

 • Mathias Jensen

  Mathias Jensen

  "Genial køreskole, kørelærere og man kan ikke andet end at anbefale RenTrafik!"

 • Nina Plambæk Henschel

  Nina Plambæk Henschel

  "Der findes ingen bedre steder at tage kørekort, effektiv undervisning og søde mennesker"

 • Ejner Herboe

  Ejner Herboe

  "For mig var det utrolig vigtigt med en faglig kompetent og rolig kørelærer. Jeg havde behov for en der gjorde det i et roligt tempo og det var hvad Janus gjorde. Jeg vil anbefale alle at tage sit kørekort hos Janus"

 • Aida Hjortegaard Hansen

  Aida Hjortegaard Hansen

  "Tak til Janus og RenTrafik for et fremragende forløb! Det har været en fornøjelse at tage kørekort, og jeg kan ikke være andet end tilfreds 🙂 de varmeste anbefalinger herfra"

 • Jacob Dam Hansen

  Jacob Dam Hansen

  "Intet mindre end fem stjerner. Det har været en kæmpe fornøjelse, at tage kørekort hos RenTrafik. Fantastisk køreskole med skønne mennesker!"

 • Nikolai Christiansen

  Nikolai Christiansen

  "Fantastisk forløb, havde Vicky som kørerlærer og kunne ikke ønske mig nogen bedre. Både Janus og Vicky er sjove og samtidig vildt engageret."

 • Mathias Saltoft Koch

  Mathias Saltoft Koch

  En fremragende køreskole, med super dygtige kørerlærere med både sans for et sjovt og spændene forløb og samtidig kunne få en hver til at føle sig tilpas i deres selskab. Anbefaler bestemt at vælge at tage sit kørekort hos enestående Janus & Company"

 • Mikkel W D Jahnke

  Mikkel W D Jahnke

  "Fuldstændig fantastisk køreskole, med yderst fremragende læreteam, kan helt klart anbefale denne køreskole til alle der vil ha' en fest igennem hele forløbet!"

 • Alexander Hammerkvist

  Alexander Hammerkvist

  "FREMRAGENDE SERVICE! Havde en glimrende oplevelse med at tage mit kørekort hos RenTrafik. Janus Vorm formåede at gøre teoriundervisningen skarp, præcis og underholdende (primært til det yngre publikum), hvilket gjorde at man bestemt ikke kedede sig med det tørre teoristof. Man følte sig sikker med Janus når man kørte, han var observant, meget opmærksom & god til at lære fra sig. Jeg vil takke for et skønt, og meget hurtigt forløb hos RenTrafik. Jeg vil anbefale denne køreskole til andre."

 • Mathias Figge

  Mathias Figge

  "Dejlige kørelærere, godt humør og god undervisning. Der kan ikke forventes mere, kan helt klart anbefale RenTrafik!"

 • Kristian Svenstrup

  Kristian Svenstrup

  "Fantastisk forløb, med de mest fleksible og rare kørelærere man kan finde! Stor tak til RenTrafik!"

 • Albert Steimle

  Albert Steimle

  "Rolig og tålmodig er nøgleordet for denne køreskole! Jeg er meget tilfreds med mit forløb hos RenTrafik"

 • Yahya Walid Khalid

  Yahya Walid Khalid

  "Rentrafik? Fantastisk køreskole! Hvis man vælger Rentrafik er man garenteret et fantastisk forløb lige fra den første teoritime til det sidste farvel efter en bestået køreprøve. Alt i alt har det været en fed oplevelse at tage mit kørekort hos Rentrafik!"

 • Rasmus Kristiansen

  Rasmus Kristiansen

  "Hurtigt og effektivt forløb, hvor jeg var meget tilfreds med køreskolen! Janus er utrolig sympatisk og er god til at lære fra sig! Jeg fortryder ikke mit valg og da slet ikke, når jeg bestod begge prøver med det samme."

 • Christine Tønder

  Christine Tønder

  "Jeg havde Janus, som min kørelærer og var stærkt tilfreds med hele forløbet og bestod begge prøver første gang"

 • Line Rehder

  Line Rehder

  "Rentrafik er et godt sted at tage kørerkort. Jeg kørte med Janus og han havde altid et smil på læben og i godt humør. Janus var god til at guide mig og han er en rigtigt rolig og tålmodig kørelærer."

 • Patrick Jørgensen

  Patrick Jørgensen

  "Tak for kortet!
  Det har været mega fedt at tage kørekort hos RenTrafik. Jeg har følt mig sikker hos RenTrafik til begge prøver. Janus og Vicky gør det mega godt. De forstår sig på deres elever og er ekstremt fleksible.

  Kommer helt bestemt til at savne at køre med begge!"

 • Ida Wede

  Ida Wede

  "Rentrafik er en god køreskole, og jeg er meget tilfreds med alt!
  Selvom vi var ved at køre galt, var der ingen sure miner eller bandeord, men derimod en kørelærer som var klar til at berolige og hurtig til at planlægge en ny køretime med meget kort varsel da jeg skulle til prøve to dage efter
  Jeg kan varmt anbefale Rentrafik til alle som søger en kørelærer som er nede på jorden og seriøs når det gælder"

 • Oliver Mather

  Oliver Mather

  "Hørte Rentrafik gennem et par venner og kan sige det levede op til min forventninger! Kontrolleret, timet og planlagt forløb så jeg kunne gå op på min fødselsdag og bestå
  Janus er god til at lære fra sig og er altid klar på sjov men seriøs når det gælder.
  Alt i alt meget tilfreds dreng, som fik kørekort på hans fødselsdag!"

 • Rasmus Alexander Vielsøe

  Rasmus Alexander Vielsøe

  "Hurtigt at komme igennem systemet, flinke og kompetente kørelærer. Bestod begge prøver med det samme. Klart den bedste i Haslev."

 • Lasse Kehlet Nielsen

  Lasse Kehlet Nielsen

  "Kanon køreskole, jeg havde Janus som kørelærer og han er sku en god kørelære, han er god til at forklare tingene simpelt så det er til at forstå, der er humor, og plads til at dumme sig uden at føle sig dum, så alt i alt en rigtig god oplevelse, som jeg roligt kan anbefale andre."

 • Serine Andersen

  Serine Andersen

  "RenTrafik er den fedeste køreskole. Der bliver taget godt imod en, og det hele går lynhurtigt. Jeg har været rigtig glad for at gå der, og var så heldig at få mine prøver dejlig tæt på hinanden. Kan klart anbefale det."

 • Anna Louise Gjerløf

  Anna Louise Gjerløf

  "Det er ikke for sjov at køreskolen her scorer 5 ud af 5! Og jeg kan skrive under på, at alle fem er fuldt fortjent. Med så effektivt et forløb og en cool kørelærer, har det kun været en fornøjelse at tage kørekort hos RenTrafik. Jeg vil stærkt anbefale enhver at starte hos Janus, så gør jer selv den tjeneste. Det er lidt federe!"

 • Benjamin Rostgaard

  "Utrolig dygtig og erfaren kørelærer. Jeg følte mig i gode hænder fra start til slut og var under hele forløbet enormt tryg. Kunne ikke blive bedre."

 • Susanna Birgersson

  Susanna Birgersson

  "Janus Vorm er duperduktig och meget effektiv pedagog!!!"

 • Patrick Oemann

  Patrick Oemann

  "Sindssyg god køreskole, meget lærerigt og meget fyldestgørende."

 • Siggi Andre Johnsen

  Siggi Andre Johnsen

  "Fantastisk køreskole med gode lærere, både i teorien og  i det praktiske. Specielt Janus er god i lektionerne på vejene til at få en til at falde til ro og slappe af."

 • Danny Jensen

  Danny Jensen

  "Janus er en helt fantastisk kørelærer, han forklarer tingene så alle kan forstå dem og man er bare tilpas og tryg i hans selskab. Super fed køreskole."

 • Julie Fonvig Jensen

  Julie Fonvig Jensen

  "Jeg har været meget tilfreds med samarbejdet med Janus, Han er enormt engageret, professionel og enormt dygtig! og ikke mindst yderst toldmodig. Han er en ildsjæl som brænder for at ændre  og højne kvaliteten i kørebranchen, hvilket han er i fuld gang med! Kan varmt anbefale ham og RenTrafik."

 • Rasmus Pedersen Hansen

  Rasmus Pedersen Hansen

  "At tage mit kørekort hos RenTrafik var en fornøjelse, undervisningen blev holdt underholdende, men i den grad også effektiv. Har kun haft Janus igennem mit forløb, men han er en fornøjelse både at have teori og køretimer med. Så kan i den grad anbefale RenTrafik!"

 • Laurits Brandt Jensen

  Laurits Brandt Jensen

  "RenTrafik har uden tvivl de bedste og sødeste kørelærere i Haslev - og det påstår jeg uden at kende de andre. Janus er en rigtig flabet fyr, der er alt for meget på niveau med eleverne, og derfor er hans undervisning også meget nede på jorden. Vicky er en fantastisk kørelærer, som altid har ro på, så man ikke stresser over sin kørsel, heller ikke lige op til prøven. Selvom det tog over et halvt år at komme igennem forløbet (hvilket jo ikke var RenTrafik's skyld), synes jeg det har været rigtig lækkert at tage kørekort her, så det kan kun anbefales."

 • Katrine Deigaard Hermansen

  Katrine Deigaard Hermansen

  "RenTrafik er en køreskole, hvor alle er glade. Der er godt humør og god indlæring i teorilokalet. Jeg kørte med Vicky, som var godt til at lære og forklar hvad man skulle, og var god til at håndtere, at man ikke altid var lige god. Både Janus og Vicky er altid smilene og snaksaglige. Det var en behagelg følelse både at være i teorilokalet, som jeg lærte meget af og forstod, men også at være ude og køre."

 • Julie Lykke Hegelund

  Julie Lykke Hegelund

  "Hurtig og virkelig effektiv køreskole! Jeg har været meget glad for at gå hos dem, og det har været et rigtig godt forløb med min rigtig tålmodige kørelærer"

 • Cecilie Lykke Hegelund

  Cecilie Lykke Hegelund

  "RenTrafik kan i den grad anbefales! Skøn køreskole, som er hurtig og effektiv Og med skønne undervisere! Hvis du skal begynde på kørekort, så ville RenTrafik være det klogeste og bedste valg af køreskole!"

 • Rasmus Hovmand Jensen

  Rasmus Hovmand Jensen

  "Super cool køreskole! Dejlig afslappet teori og køretimer! Kan 100% anbefales!"

 • Cæcilie Søndergaard Pedersen

  Cæcilie Søndergaard Pedersen

  "RenTrafik har de sødeste og bedste kørelærere! Er så glad for at jeg valgte dem. Kan kun varmt anbefales at man vælger RenTrafik."

 • Rasmus Helsing

  Rasmus Helsing

  "Hvis du læser denne anmeldelse bør du ikke længere være i tvivl. RenTrafik er til dig, ung som gammel, der gerne vil tage kørekort. Her findes nemlig det mest motiverende, engagerede og top-profesionelle kørelærerteam i Danmark. Jeg var i tvivl, men fortrød aldrig. Tak (!) for et yderst hurtigt og vellykket forløb."

 • Mie Rose Poulsen

  Mie Rose Poulsen

  "Det kan være svært at vælge, hvor man skal tage kørekort, jeg valgte RenTrafik, fordi så mange snakkede godt om stedet, det har jeg på intet tidspunkt fortrudt og vil anbefale alle til at gøre det samme. Super søde og sjove kørelærere, der gør det til en sjov leg at få kørekort. Jeg valgte derudover RenTrafik, fordi forløbet er rigtig godt, effektivt og HURTIGT! En speciel tak til sødeste Vicky for nogle rigtig hyggelige køretimer.

 • Trine Maglemose

  Trine Maglemose

  "Jeg kan kun sige gode ting om denne køreskole. Søde og dygtige kørelærere der er rigtig gode til at lære fra sig, orden på tingene, og hurtigt men passende forløb. Jeg kunne ikke være gladere for, at have valgt RenTrafik"

 • Rikke Borggren

  Rikke Borggren

  "Både Janus og Vicky har været helt igennem fantastiske gennem mit forløb. Jeg havde Vicky som kørelærer og hun var så sød og sjov, at køre bil med. Hun hjalp mig igennem når jeg var tæt på at hoppe fra og udviste stor tålmodighed og empati overfor mig, så jeg endelig bestod min køreprøve. Janus var en utrolig god teorilærer og man kunne mærke, at han var ivrig efter at lære hans elever om teori og teknik indenfor bil. Han kunne få alle til at følge sig velkommen inde i lokalet og var utrolig god ti, at inddrage alle så man ikke følte sig udenfor. Jeg vil til enhver tid anbefale RenTrafik til alle"

 • Nikolaj Grønbech Nielsen

  Nikolaj Grønbech Nielsen

  "RenTrafik er en både hyggelig og lærerig køreskole, og kan klart anbefale Janus som kørelærer, man får en masse sjove og lærerige undervisningstimer med ham:)!"

 • Emil Gregersen

  Emil Gregersen

  "RenTrafik er en hurtig og nem måde at få kørekort på. Kørelæren gør alt for at få dig hurtigt igennem forløbet, og det er virkelig fedt! Alt i alt, en rigtig god køreskole som jeg klart ville anbefale alle andre:)!"

 • Katrine Johanne Nygaard Pedersen

  Katrine Johanne Nygaard Pedersen

  "RenTrafik er et sted hvor dine behov kommer i første række. Uanset hvad, bliver du altid mødt med et smil på læben. RenTrafik, er et sted hvor der er plads til alle og du føler dig velkommen. Jeg ka varmt anbefale denne køreskole. Du har et trygt og godt forhold til din kørelærer. Hvis du brænder for at få kørekort, så vælg RenTrafik."

 • Freyja Kira Baare Cornelius

  Freyja Kira Baare Cornelius

  "Hvis du gerne vil have kørekort, lære det ordentligt og have en god oplevelse med en dygtig og chill kørelærer - så vælg RenTrafik. Jeg har selv haft det rigtig godt med at tage kørekort hos RenTrafik og kan ikke andet end at anbefale alle andre også at tage der"

 • Aske Josua Backer

  Aske Josua Backer

  "Super køreskole med god lærer og god stemning, både i klasselokalet og i bilen. Klart anbefalelsesværdig!"

 • Anna Kjærulf Hansen

  Anna Kjærulf Hansen

  "Jeg anbefaler absolut RenTrafik! Super fedt sted at tage kørekort. Jeg havde Janus som kørelærer, som er rigtig dygtig samt altid glad, og er derfor en super kørelærer! Forløber er hurtigt, virkelig godt og meget lærerigt. Alle er super søde, og det hele har egentlig bare været en virkelig god oplevelse, og jeg er i hvert fald fuldt ud tilfreds."

 • Josephine Marie Ahl Christensen

  Josephine Marie Ahl Christensen

  "Jeg vil helt klart anbefale RenTrafik, til alle der skal have kørekort. Janus er en rigtig dygtig kørelærer der er nede på jorden og tager det meste med et smil. Jeg var færdig efter 2 måneder og 16 dage. Jeg har ikke været utilfreds på noget tidspunkt, fordi jeg hele tiden har vidst jeg har været i gode hænder."

 • Johannes Schou Jensen

  Johannes Schou Jensen

  "Super godt forløb, som både var sjovt og lærerigt!"

 • Matias Jungaard Hansen

  Matias Jungaard Hansen

  "Jeg vil klart anbefale RenTrafik til alle. Janus er en skide flink kørelære med en masse overskud, og tager sig tid til hans elever"

 • Emma Søbygaard

  Emma Søbygaard

  "Hvis du står og mangler et kørekort så er der ikke andet end at sige end vælg RenTrafik! Gode og hyggelige teoritimer! Og gode køretimer som bliver tilrettelagt efter ens eget behov og tid 🙂 Virkelig en god oplevelse"

 • Adam Osvald Dinesen Burns

  Adam Osvald Dinesen Burns

  "Bedre Kørelærer end Janus er svære at finde hvis dette overhovedet er muligt! Virkelig god oplevelse"

 • Marcus Valdemar Dinesen Burns

  Marcus Valdemar Dinesen Burns

  "Virkelig den bedste køreskole! Tror ikke der findes en bedre og mere tålmodig kørerlærer end Janus"

 • Hjalte Odin

  Hjalte Odin

  "Super hyggelige og lærerige teoritimer med Janus. Køretimerne med Jan Holst har også været helt i top. Anbefales varmt til alle!"

 • Hassan Houssou jr.

  Hassan Houssou jr.

  "Sindsyge gode og flinke lørelære på denne her skole. Hele perioden har det både været sjovt imens man har lært teorien. Ville 100 anbefale jer alle til at starte på RenTrafik god køreskole og den skal nok få jer til at bestå"

 • Julie Jappe Holm

  Julie Jappe Holm

  "Jeg vil anbefale RenTrafik til alle jeg kender! Janus er super dygtig kørelærer med masser af tålmodighed. Han gør både teoritimerne og køretimerne underholdende og tilrettelægger køretimerne efter elevens behov. Så hvis du leder efter en fed køreskole med fantastiske kørelærere og et kort forløb, så vælg RenTrafik!"

 • Lirion Hoxha

  Lirion Hoxha

  "RenTafik kan stærkt anbefales! Mit forløb hos Janus og Vicky har været godt og hurtigt. De forår at give undervisning i topklasse og man føler sig godt klædt på til den praktiske og teoretiske prøve. Tak for samarbejdet. Det har været en fornøjelse"

 • Michelle Hoffmann Jensen

  Michelle Hoffmann Jensen

  "RenTrafik kan stærkt anbefales hvis du står og mangler et kørekort. Janus møder du altid med et smil på læben, han er meget tålmodig og rolig, og så tilrettelægger han køretimerne så de bliver efter dit helt eget niveau, så du altid føle dig godt tilpas bag rattet. Han har e super god tilgang til undervisning af både den praktiske og teoretiske del, og du skal ikke være bange for at stille spørgsmål, hvis der er noget du er i tvivl om eller vil have gentaget. Så mangler du en altid glad og meget rolig og tålmodig kørelærer, skal du helt klar vælge Janus fra RenTrafik"

 • Bastian Skytte

  Bastian Skytte

  "Super god køreskole med fleksible lærere. Hurtigt forløb helt uden problemer"

 • Michael Lundsgaard

  Michael Lundsgaard

  "Fantastisk undervisning, både teoritimerne og køretimerne!

  Virkelig flinke mennesker som arbejder der, og gør noget ekstra ud af undervisningen, så hver person får den bedst mulige oplevelse.

  Køre man med Janus, ændre han undervisningen så den passer til ens personlighed. Har virkelig nydt at køre sammen med Janus!!

  ...

  Jan, har en fantastisk humør, som alle kan være med på ... Hvis man laver en fejl op klatbanen, rykker han på banen, og fortæller en man gjorde der perfekt, selvfølgelig med et smil.

  Vicki, kender jeg ikke så meget til. Men både Janus og de andre på holdet, fortæller hun er en fantastisk kørelærer!

  Håber alt godt til jer, fordi i har gjort min oplevelse special"

 • Claudia Natasja McGovern

  Claudia Natasja McGovern

  "Janus er en fantastisk dygtig og snaksalig ung fyr, som virkelig har styr på sit job! Jeg har virkelig nydt at have ham som lærer, og vil til hver en tid råde andre til at køre med ham:) Tak for samarbejdet og nogle gode køretimer"

 • Jonas Dahlgren

  Jonas Dahlgren

  "Uden tvivl den bedste køreskolen man kan ønske dig" Flink og tålmodig køre lære og enormt dygtig"

 • Nana Jennet

  Nana Jennet

  "Jeg vil stærkt anbefale RenTrafik til alle jeg kender. Det har været en fryd at have Janus V som kørelærer både i den teoretiske og praktiske del. Han formår, at få en til at føle sig til rette bag rattet, selvom det er aller første køretime"

 • Albert Valdemar Kastrup Flændsdal

  Albert Valdemar Kastrup Flændsdal

  "RenTrafik er et super fedt sted, man lærer en masse, og på en måde man kan huske det på, plus en super fed lærer. Kan ikke anbefale andet end RenTrafik."

 • Andreas Andersen

  Andreas Andersen

  "Fantastisk køreskole og hyggelig kørelære. Det har været en fornøjelse at lære hos dem"

 • Nicolai Stage

  Nicolai Stage

  "Jeg kan varmt anbefale Ren trafik. Janus er en professionel kørelærer, med en masse gode tips i ærmet. Både i teori og i de praktiske timer, har det været en fornøjelse, at have Janus. Tak for et pisse fedt forløb, vi ses ude på de mørke landeveje."

 • Mads Boye

  Mads Boye

  "Jeg kan varmt anbefale køreskolen RenTrafik!
  Forløbet gik glat, selvom næsten hver køretime var på tørre veje. Janus har været en fantastisk kørelærer, som ikke kun har vist sig meget professionelt i undervisningen, men også afslappet og nærværende specielt i den praktiske del. Tak! For et godt forløb, Janus.
  Vi ses på landevejene"

 • Oliver Rudkjøbing

  Oliver Rudkjøbing

  "Jeg vil anbefale rentrafik til alle jeg kender. Det har været et fantastisk forløb. Janus er den bedste køre lære og formår at få hans elever til at føle sig tilpas og glemme nervøsiteten bag rattet. Vil savne ham og skole vognen"

 • Bolette Larsen

  Bolette Larsen

  "Jeg kørte hos Janus fra RenTrafik.
  Fantastisk kørelære!!!
  Lidt af en lang historie.
  Det skal siges jeg er dumpet 2 gange hos tidligere kørelære, og kunne have dumpet 10 gange mere hvis det var det..
  Jeg skiftede over til Ren trafik, og har kun kørt med Janus et par gange....
  Janus har en fantastisk indstilling til tingene, og man føler sig altid godt tilpas i hans selvskab. Hans rolige sind, og forståelse har idag gjort jeg har bestået mit kørekort hos RenTrafik i første forsøg!!"

 • Nikoline Elbæk

  Nikoline Elbæk

  "Rigtig god køreskole. God undervisning og kort ventetid! Jeg tog kørekort på 2 måneder og 10 dage!"

 • Allan Fogt

  Allan Fogt

  Generhverv

  "God undervisning og hurtig ekspedition det kan vi li."

 • Jonas Rasmussen

  Jonas Rasmussen

  01-10-2015

  "RenTrafik er helt klart en køreskole jeg kan anbefale.. Janus er super flink og forstå og lære af sig, Sjællands vis ikke Danmark bedste kørelære"

 • Emilia Knudsen

  Emilia Knudsen

  01-10-2015

  "Kan kun anbefale Ren Trafik. Jeg syntes Janus gør dig 100 % klar til... at bestå. Det har være en meget positiv og hyggelig stemning i undervisningen. Ren Trafik fortjener stor ros for at være den bedste køreskole"

 • Sandra Bergmann

  Sandra Bergmann

  28-09-2015

  "RenTrafik kan på alle måder anbefales! Jeg har været så heldig at køre med Janus, han er uden tvivl verdens mest tålmodige kørelærer! Han formår altid at skabe en tryghed og god stemning i bilen. I mine øjne er Janus bare den bedste! Han møder altid med et kæmpe smil på læben, hvilket gør at man glæder sig til at køre bil. Han er super sygtig til at lære fra sig og give feedback på en positiv måde. Jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre forløb! Janus får min varmeste anbefalinger. Jeg kommer virkelig il at savne og alle de gode/sjove timer i skole vognen. Så hvis i ønsker: et kørekort på kort tid, den bedste kørelærer, og høj service skal i vælge RenTrafik!

 • Michael Long Lam

  Michael Long Lam

  14-09-2015

  "Anbefaler virkelig RenTrafik. Ikke alene er undervisningen g og struktureret, men Janus er også helt okay. Undervisningen er ligetil og hvis man har spørgsmål om noget, kan man sagtens skrive til ham. Desuden er tiderne ligetil. Lad ham rode rundt i sin lille kalender og så får du en tid hvad end du skal."

 • Lotte Christiansen

  Lotte Christiansen

  08-09-2015

  "RenTrafik gjorde det nemt at få kørekort. Kørelærer Janus var meget venlig og tålmodig, og lærte let fra sig. Kan varmt anbefales"

 • Rafiqul Hasan Chowdhury

  Rafiqul Hasan Chowdhury

  27-08-2015

  "It was very tough and not easy for me to achieve Danish driving license but my driving instructor Janus encouraged me all the time. Janus is very patience. Whenever I made a mistake, he explained me with different scenarios. He is also very professional. He knows when a student is ready for the test. I will highly recommend for those who want to get Danish driving license, choose Janus as your driving instructor"

 • Amalie Egeberg Nielsen

  Amalie Egeberg Nielsen

  03-09-2015

  "Jeg kan varmt anbefale RenTrafik! Kæmpe ros herfra!! Jeg havde Janus som min kørelærer og det er jeg simpelthen så glad for! Han er en super kanon kørelærer"

 • Nick Wanchai

  Nick Wanchai

  03-09-2015

  "Jeg vil STÆRKT anbefale RenTrafik hvis du går og mangler et kørekort.
  Nu har jeg haft den glæde af at blive undervist af selveste Janus, som er en utrolig flink og forstående mand. Jeg var personligt selv nervøs de første par gange jeg skulle ud og køre, men i Janus selskab var man mere afslappet, han er forestående og tålmodig med en! Teori undervisingen, var også helt perfekt. Han er meget engarrerat i det han laver, hvilket jeg har nydt godt af. Så vælg RenTrafik"

 • Christina Eilstrup

  Christina Eilstrup

  31-08-2015

  "I starten da jeg valgte at jeg skulle have kørekort var jeg i tvivl om hvilken køreskole jeg skulle vælge. Jeg hørte så om Rentrafik igennem en ven og valgte at tage ned og snakke med Janus Vorm. I starten da jeg mødte Janus tænkte jeg ’’er han virkelig kørelære pga. alderen’’ men jeg blev positiv overraskede over hvor meget erfaring han enlig har på tros af hans alder. Janus er en super dejlig, positiv og imødekommende person som tager det i ens tempo og tilpasser forløbet til den enkelte elev. Janus formår at få en til at føle sig trygt i bilen hvis man er nervøs. hans teoriundervisning er andreledes end andre køreskoler da han selv har lavet sine videoer, men de videoer er nemmer at forstå end dem på YouTube osv. Da man kan sætte sig ind i hvordan det forgår i videoen. Han underviser også på tavlen og svare på alle spørgsmål lige meget hvad man spøger om. i det hele taget hans undervisning og køretimer er nemt at forstå eksempel jeg bestod begge mine prøver i første forsøg takket være Janus. Det dejlige ved Rentrafik er at der ikke er lang vente tid til teoriprøve og køreprøve og man kan køre i weekenderne også.

  så skal du til at have kørekort så kan jeg klart anbefale Rentrafik hos Janus Vorm. Du får kvalitet til pengene og samt en super dejlig kørelære som ikke er bange for at lave humor"

   

 • Sofie Amalie Winckler

  Sofie Amalie Winckler

  25-08-2015
  "Kørelæren, Janus Vorm, har opfyldt alle ønsker jeg kunne have forestillet mig til køreskolen.
  Janus er først og fremmest professionel, ydermere er han behagelig at omgås, sjov, positiv og dygtig til at lære fra sig. Jeg oplevede ingen problemer med planlægning/tilrettelægning af førstehjælp, kørsel og prøver, og ingen uventede regninger.
  Den teoretiske undervisning sker på hold hvor der i første omgang lægges vægt på at alle føler sig tryg og tilpas, og derfor har mod på at stille spørgsmål og engagere sig i undervisningen - således oplevede jeg at udbyttet af teoriundervisningen overgik alle forventninger. Det kombineret med at Janus springer rammerne, og bevæger sig langt ud over de lovmæssige krav til teoriundervisning ved bl.a. at tillade at vende og dreje enhver tænkelig situation i trafikken jeg kunne forestille mig, samt vise eget videomateriale hvori vi elever så situationer fra trafikken hvor andre trafikkanter ikke agere efter "det vi ved de ellers bør iflg. teorien". Kort sagt har han god forståelse for elevernes behov for at vide hvordan de skal begå sig i trafikken når alt sker efter bogen, men også hvorledes de skal begå sig når der sker noget uventet. Stort som småt.
  Hertil kommer selve køretimerne, hvor jeg oplevede at der var plads til mig, og mine bekymringer for trafikken. Her mærkede jeg virkelig at der blev taget stilling til mig som den enkelte elev, og derfra lavet et tilrettelagt program til mig og min kørsel, hvilket fungerede optimalt. Den øgede fokus på undervisningens indhold og form, er helt sikkert medvirkende  til jeg bestod begge prøver i første forsøg.
  Jeg kan uden tvivl varmt anbefale denne køreskole!"
 • Frederik Iversen

  Frederik Iversen

  25-08-2015

  "Super god og forståelig teoriundervisning. Køretimerne forgår i godt selskab med den altid glade Janus!! Han tager opgaven seriøs og kan klart anbefales"

 • Frederikke Budtz

  Frederikke Budtz

  21-08-2015

  "Hvis du står og skal i gang med kørekort, kan jeg klart anbefale RenTrafik! Janus er en virkelig god kørelærer, som tilpasser forløbet til den enkelte elev. Han formår at få en til at føle sig fuldstændig tryg i bilen, hvis man er en smule nervøs"

 • Marco Jensen

  21-08-2015

  "Jeg kan varmt anbefale Janus. Janus er en utrolig flink og meget frisk ung mand, som har utrolig afslappende tilgang til det at tage kørekort. Han er god til at lære fra sig, og du bliver i super godt humør i hans selskab! Vælg RenTrafik, hvis du ønsker en ny og moderne måde at få dit kørekort!"

 • Nicoline Emilie Radtleff

  Nicoline Emilie Radtleff

  18-08-2015

  "Rigtig god køreskole. Janus er fantastisk til at lære fra sig og man føler sig super godt tilpas i hans selskab. Kan varmt anbefale RenTrafik til andre."

 • Sebastian Simsby

  Sebastian Simsby

  11-08-2015

  "Forløbet hos RenTrafik har været virkelig tilfredsstillende og underholdende! Jeg har haft en lærer som virkelig har været engageret i vi lærte vores teori og som har gjort meget for at vi hurtigt kunne komme ud og kører og foruden det har det ikke været lang ventetid på noget. En virkelig god oplevelse med en sød og god lærer"

 • Emil Winckler

  Emil Winckler

  11-08-2015

  "Jeg synes at RenTrafik har været et godt sted at tage kørekort med den bedste kørelærer, som der var der til at hjælpe en igennem hele forløbet. Det har også været hyggeligt at være ude og køre med Janus"

 • Filip Langkjær

  Filip Langkjær

  10-08-2015

  "Efter min personlige erfaring kan jeg stærkt anbefale RenTrafik ikke kun fordi jeg har fået mit kørekort men på den måde jeg har fået det. Janus som er kørelærer er både und og sjov i teorien og når man er ude og køre. For mig var det at tage kørekort en god oplevelse delvist på grund af den måde man bliver behandlet på hos RenTrafik. Kan varmt anbefales. Ps. Janus giver et nyt og frisk indspark til undervisningen"

 • Andre Skjoldbye

  Andre Skjoldbye

  04-08-2015

  "Janus er en meget engageret kørelærer, som altid sætter sine elever i første prioritet. Som elev til Janus har jeg lært utrolig meget under forløbet, både fagligt, men også socialt. Da jeg mødte ham og lærte ham bedre at kende indså jeg at jeg havde været heldig og fået en speciel kørelærer, fordi Janus er begavet og kan justere sig efter folks personligheder, hvilket jo er meget vigtigt idet han arbejder med mennesker hver dag. Jeg kan ikke sige andet end tak til Janus og håber inderligt at andre vil få ham som kørelærer!"

 • Isabella Hansson Yu

  Isabella Hansson Yu

  07-07-2015

  "Today was a great day. I succesfully took my driving license! This due to a lot of support and guidance  from my driving instructor Janus. Janus always had a good mood and the driving lessons to a way that worked for me. A plus was that I always enjoyed going to the driving lessons, wich made these passed months of driving preparations so much easier! I would gladly recommend him to anyone who wants to have a good time while driving and later on pass the driving license test."

 • Louise Greisbøl

  Louise Greisbøl

  26-06-2015

  "Jeg har haft Janus som min kørelærer. Jeg kan anbefale alle at tage kørekort hos ham. Han var rolig og altid i godt humør. Janus er fagligt rigtig dygtig og god til at lære fra sig. Han var ærlig under hele forløbet. Jeg bestod begge prøver i første forsøg. - Tusind tak for hjælpen Janus."

 • Celina Rifelholt

  Celina Rifelholt

  18-06-2015

  "Kære Janus. Tusind tak for et godt forløb hos dig. Jeg har været rigtig glad for at have dig som kørelærer. Jeg følte mig hurtigt velkommen og taget imod med åbne arme. Man finder hurtigt ud af, at du er en engageret og ambitiøs kørelærer, som rigtig gerne vil lære fra dig - hvilket du gør på en pædagogisk måde. Du er altid smilende og klar på at snakke og have det sjovt, så man føler sig afslappet i dit selskab. Det har alt i alt været en rigtig god oplevelse at have dig som kørelærer, og jeg vil til hver en tid anbefale dig til andre kommende elever"

 • Line Kristensen

  Line Kristensen

  18-06-2015

  "Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at tage kørekort hos Janus! Han er sjov og nem at tale til så hvis man er ked af det eller stresset er han rigtig god til at trøste og vise forståelse. Det er lige på og hårdt med at lære tingene og det har jeg syntes var rigtig fedt da jeg lærer bedst ved at blive kastet ud i det. Jeg føler mig super forberedt på alverdens trafik scenarier takket være Janus og hans fede kørelærer stil"

 • Mathias Dominicussen

  Mathias Dominicussen

  09-06-2015

  "Jeg har netop fået kørekort i dag. Jeg har haft Janus Vorm til kørelærer. Den bedste kørelærer man kan ønske sig. Han er tålmodig og fantastisk god til at forklare tingene. Jeg kan klart anbefale Janus Vorm til alle"

 • Jacob Meldal

  Jacob Meldal

  03-06-2015

  "Forløbet med Janus Vorm har været rigtig positivt. Han kan beskrives som en flink, engageret og energisk person, som vil det bedste for hans elever. Gennem mit forløb, førte han mig godt igennem de forskellige kategorier der skal gennemgås."

 • Line Agertoft Nielsen

  Line Agertoft Nielsen

  26-05-2015

  "Vælger du at tage dit kørekort hos RenTrafik er du sikret et kvalitetsforløb i topklasse. Janus Vorm er professionel og engageret i sit fag og samtidig besidder han fantastiske kvaliteter som kørelærer. Han har styr på hver detalje i trafikken, han er nærværende, og han har humor. Janus prioriterer fleksibilitet højt så dit forløb så vidt muligt tilpasses dine behov. Er du interesseret i både at få et kørekort og samtidig blive en dygtig bilist er RenTrafik det rette sted for dig."

 • Bilal Haymana

  Bilal Haymana

  26-05-2015

  "Jeg har haft Janus som kørelærer, han er en rigtig super dygtig kørelærer. Selvom han er ung, har han meget erfaring. Han er venlig, smilende og hjælpsom. Han får 5 ud af 5 stjerner."

 • Sofie Holst

  Sofie Holst

  26-05-2015

  "Janus er en behagelig, frisk og virkelig god kørelærer. Han er god til at lære fra sig og man føler sig som elev, enorm afslappet i hans selskab. Det har været et rigtig godt forløb med Janus og dejligt at have en ung, frisk og samtidig rigtig dygtig kørelærer!"

 • Elisabeth Christina Ågård Serefino-Kölsch

  Elisabeth Christina Ågård Serefino-Kölsch

  11-05-2015

  "Janus har været rigtig god til at motivere og udfordre mig. Han har været utrolig fleksibel og han har virkelig styr på sinde ting."

 • Fredrik Nordland

  Fredrik Nordland

  Generhvervet 08-05-2015

  "Jeg har haft en rigtig god oplevelse ved mit brug af RenTrafik. Janus er en super dygtig kørelærer, han går 100% op i det! Jeg fik rigtig hurtigt svar på mine spørgsmål og fik hurtigt mit kørekort igen. Så hvis du mangler et kørekort, eller har mistet det og skal have det igen, er Janus Vorm og RenTrafik det helt rigtige valg."

 • Leon Hutchinson

  Leon Hutchinson

  07-05-2015

  “Jeg bestod første gang takket være Janus. Han var meget professionel og har et særligt talent for at møde os (eleverne) der hvor vi er. Han forberedte mig ikke kun til køreprøven, men også for mit liv bag rattet. Hatten
  af for RenTrafik og hatten af for Janus Vorm.”

 • Mia Veiglin

  Mia Veiglin

  06-05-2015

  “Mine varmeste anbefalinger til Janus Vorm – Den mest empatiske, engageret og fleksible kørelærer, som har sine kvalifikationer og ambitioner i top!”

 • Michelle Holmbjerg

  Michelle Holmbjerg

  28-04-2015

  “Jeg vil klart anbefale Janus Vorm som ens kørelærer, så er du sikret en stabil, energisk og ikke mindst dygtig kørelærer, som i den grad har sine kvalifikationer og kompetencer på højeste niveau. Janus er dygtig til at indordne sig efter hans elevs behov, og skabe tryghed og tillid som er rar at have mellem lærer og elev. Janus sætter tilstrækkelige mål, så man kan være sikker på at blive en dygtig bilist, når man når dertil”

 • Hoang Phai Thai

  Hoang Phai Thai

  28-04-2015

  “Janus er en engageret kørelærer, der går op i sit fag. Gode inputs og feedback. Janus har været en afgørende faktor til jeg bestod mine prøver ved første forsøg”

 • Jakob Mortensen

  Jakob Mortensen

  23-04-2015

  “Intet mindre end en fantastisk kørelærer! Janus forstår at omgå sig med sine elever på en venskabelig og humoristisk måde, så at man ser frem til sin næste kørelektion. Fagligheden ligger helt i top, og han har en utrolig god forståelse for hvordan man lærer at beherske bilen. Det betød, at da jeg skulle til den praktiske prøve, var jeg ikke i tvivl om hvorvidt jeg ville bestå eller ej. Jeg er derfor rigtig glad for at have haft fornøjelsen af at have haft Janus som min kørelærer”

 • Vargheese Pulikkottilmoni

  22-04-2015

  “I had the pleasure of having Janus as my driving teacher. He was incredible good, both when it came to the theoretic part and also when he had to teach me how to drive. He was very patient and I felt that he wanted to help me.”

 • Sebastian Bay-Pihl

  Sebastian Bay-Pihl

  21-04-2015

  “Janus er god til at lære fra sig, når man kører med ham. Man behøver kun at få forklaret tingende en gang fra ham og så sidder det fast. Han formåede at fjerne min nervøsitet ved kørslen gennem den tillid, man automatisk får til ham”

 • Kristian Krogsgaard

  Kristian Krogsgaard

  16-04-2015

  “Janus var min kørelærer, og jeg var utrolig glad for ham. Jeg havde forventet at få en gammel mand, der levede for trafikken, men Janus er meget ung og frisk. Han var rigtig tilgængelig 24 timer af døgnet, man kunne altid ringe, hvis man havde spørgsmål. Op til prøver var han også meget behjælpelig, han kiggede efter de nærmeste prøver, så jeg kunne komme hurtigt op efter min 18-års fødselsdag. Alt i alt er jeg utrolig tilfreds! Han kunne sit stof, hyggelig at køre med og sjov”

 • Erdal Dalipovski

  Erdal Dalipovski

  07-04-2015

  “Jeg kan varmt anbefale alle, at tage deres kørekort hos Janus. Han hjalp mig til et kørekort. Han er altid glad og i godt humør. Hans faglighed er rigtig høj og han har rigtig meget tålmodighed. En ung og frisk kørelærer der vil eleverne det bedste”

 • Signe Bruun

  ”Janus som kørerlærer, er ambitiøs, velforberedt og tålmodig. Velformuleret og effektiv undervisning, der især i mit tilfælde var uundværligt, da jeg skulle have kørekort på rekordtid. Fleksible køretider og en særlig evne til at gøre en rigtig tryg i trafikken, på trods af man ingen erfaring har. Altid i godt humør, og han forholder sig rolig med et kontrolleret overblik under hele køreturen. Janus er klart en kørerlærer til ham/hende der vil have det bedste, og ikke vil gå på kompromis. Personligt bestod jeg med 1 fejl til teoriprøven, og i første forsøg til køreprøven. 5 ud af 5 stjerner”

 • Caspar Lavall

  ”Jeg tog mit kørekort på 20 dage fra start til bestået (start dato: 09.Jan.15 –Bestået 29.Jan.15) Dette havde ikke været muligt uden en meget flexible og motiverende kørelærer som Janus, der ikke var bange for en ekstra udfordring, og som gennem forløbet fik mig til at føle, at JEG var hans vigtigste elev. Det får en til at yde det ekstra, der skal til for at bestå efter blot 20 dage. Tak Janus. Held og lykke med din nye køreskole”