05/04/2015

Om os

Hos RenTrafik vægter vi faglighed og service højt. Det er vores ambition at skabe tilfredse elever og udvikle dygtige bilister, der vil se tilbage på et forløb hos RenTrafik med glæde. Vi ved, at det kræver tryghed og tålmodighed at tage et kørekort, derfor tilrettelægger RenTrafik et undervisningsforløb, der tager udgangspunkt i den enkelte elevs behov.

Som en af de få køreskoler i Danmark stiller vi krav til efteruddannelse af vores personale. Dette er med til at højne skolens faglige og pædagogiske niveau, hvilket giver dig det bedste undervisnings- og læringsmiljø.

Kørelærere på køreskolen

RenTrafik er en kvalitetskøreskole i Haslev. For at sikre den bedst mulige undervisning for vores elever, har vi ansat de dygtigste kørelærere, som alle har fokus på kvalitet og tryghed, når de underviser til kørekort. Vores kørelærere har alle de nødvendige erfaringer og kvaliteter for at give god undervisning, og de er alle en integreret del af vores unikke undervisningsform. Læs om vores kørelærere ved at trykke på billederne nedenfor.Janus Vorm
Kørelærer til Kategori A & B
Nihat Vorm Tüfekcioglu
Kategori A, B, C, D, E


Når du tager dit kørekort hos RenTrafik, forsøger vi at matche dine individuelle undervisningsbehov med de forskellige kvaliteter, vores kørelærere hver især har. På den måde sikrer vi, at du får den undervisning der passer aller bedst til dig. Har du særlige behov eller ønsker en bestemt kørelærer, når du tager dit kørekort, finder vi den løsning, der passer dig bedst.

Vores teoriundervisningslokale giver de bedste læringsrammer

RenTrafik ønsker at skabe de bedste rammer for din indlæring. Derfor har vi opbygget og skabt de bedste forhold i teorilokalet. Vi har gode arbejdsforhold, hvor du har plads ved bordet og kan sidde behageligt. RenTrafik tilbyder the og kaffe, samt sodavand, der gratis kan nydes under teoriundervisningen. Du kan læse om, hvor teoriundervisningen foregår under Teoriundervisning.

Kørelærer til Kategori A & B

Janus Vorm

Glæde & kvalitet

Stifter og indehaver af køreskolen. Særligt godkendt kørelærer til uddannelse af kørelærere.

Bil: Renault Clio

Kategori A, B, C, D, E

Nihat Vorm Tüfekcioglu

Erfaren & struktureret

Særlig godkendt kørelærer til uddannelse, samt efteruddannelse af kørelærere. Har siden 1996 arbejdet med uddannelse af kørelæreraspiranter.

Bil: Toyota avensis