05/04/2015

Om os

RenTrafik Uddannelsescenter.

RenTrafik er en af de eneste køreskoler i Danmark, som er godkendt af færdsesstyrelsen som uddannelsescenter. Vi uddanner og efteruddanner de danske kørelærere. RenTrafik har skærpede krav, som uddannelsescenter, dette er med til at højne skolens faglige og pædagogiske niveau, hvilket giver dig det bedste undervisnings- og læringsmiljø.

Det er vores ambition at skabe tilfredse elever og udvikle dygtige bilister, der vil se tilbage på et forløb hos RenTrafik med glæde. Vi ved, at det kræver tryghed og tålmodighed at tage et kørekort, derfor tilrettelægger RenTrafik et undervisningsforløb, der tager udgangspunkt i den enkelte elevs behov.

 

Kørelærere på køreskolen

RenTrafik er en kvalitetskøreskole i Haslev. For at sikre den bedst mulige undervisning for vores elever, har vi ansat de dygtigste kørelærere, som alle har fokus på kvalitet og tryghed, når de underviser til kørekort. Vores kørelærere har alle de nødvendige erfaringer og kvaliteter for at give god undervisning, og de er alle en integreret del af vores unikke undervisningsform. Læs om vores undervisere ved at trykke på billederne nedenfor.Janus Vorm
Kørelærer til kategori ABCDE
Nihat Vorm Tüfekcioglu
Kørelærer til kategori ABCDE


Når du tager dit kørekort hos RenTrafik, forsøger vi at matche dine individuelle undervisningsbehov med de forskellige kvaliteter, vores kørelærere hver især har. På den måde sikrer vi, at du får den undervisning der passer bedst til dig. Har du særlige behov eller ønsker en bestemt kørelærer, når du tager dit kørekort, finder vi den løsning, der passer dig bedst.

Vores teoriundervisningslokale giver de bedste læringsrammer

RenTrafik ønsker at skabe de bedste rammer for din indlæring. Derfor har vi opbygget og skabt de bedste forhold i teorilokalet. Vi har gode arbejdsforhold, hvor du har plads ved bordet og kan sidde behageligt. Du kan læse om, hvor teoriundervisningen foregår under Teoriundervisning.

Kørelærer til kategori ABCDE

Janus Vorm

Glæde & kvalitet

Stifter og indehaver af køreskolen. Særligt godkendt kørelærer til uddannelse af kørelærere, samt kørelærer til alle kørekort kategorier.

Bil: Hyundai I30, 2019.

Kørelærer til kategori ABCDE

Nihat Vorm Tüfekcioglu

Erfaren & struktureret

Særlig godkendt kørelærer til uddannelse, samt efteruddannelse af kørelærere. Har siden 1996 arbejdet med uddannelse af kørelæreraspiranter.

Bil: Seat Leon st. 2019