05/04/2015

Teoriundervisning

Hos RenTrafik følger vi myndighedernes krav og tilbyder kun holdundervisning. RenTrafik har gode erfaringer med holdundervisning som undervisningsmateriale. Denne undervisningsform giver tid og plads til spørgsmål og en aktiv dialog mellem underviser og elev.

Her er teorilokalet, vi bruger til teoriundervisning til kørekort på køreskolen. Vores fysiske omgivelser er i topklasse, så du kan være sikker på at få god undervisning, når du skal have kørekort.

Vores lokale til teoriundervisning i Haslev

Vi benytter et undervisningsmateriale, der udover at hjælpe dig på vej til en bestået teoriprøve, ligeledes formår at skabe en aktiv dialog i undervisningen. Vores undervisning inkluderer mange små videoseancer fra trafikken, som giver en større forståelse af, hvordan det teoretiske stof skal praktiseres i trafikken.

  •  Hvad kan jeg forvente af min teoriundervisning?

Hos RenTrafik garanterer vi dig et fleksibelt uddannelsesforløb, der dækker netop dit behov.

Hos RenTrafik stiller vi krav til efteruddannelse af vores personale. Dette er med til at højne skolens faglige og pædagogiske niveau, hvilket giver dig det bedste undervisnings- og læringsmiljø.

  •  Hvornår kan jeg starte?

Du kan starte, når det passer dig. Læs hvornår vi har næste holdstart under holdstart.

  • Hvor afholdes min teoriundervisning?

Din teoriundervisning bliver afholdt i RenTrafiks lokaler, blot 3 minutter fra Haslev st. på adressen Jernbanegade 57, 4690 Haslev.