05/04/2015

Generhvervelse af kørekort i Haslev

Har du behov for at få dit kørekort hurtigt tilbage, så er RenTrafik det rigtige sted. Vi har kørelærere, som udelukkende tager sig af elever, der skal generhverve deres kørekort. Det betyder at du får et skræddersyet forløb, når du skal generhverve dit kørekort. RenTrafik er specialister i generhvervelse af kørekort i Haslev.

Vi ved, at du har et arbejde og en hverdag, der skal passes. Derfor tilrettelægger vi din undervisning, så at det passer dig bedst muligt.

Priser: Hvad koster generhvervelse af kørekort?

Har du fået en betinget eller ubetinget frakendelse af førerretten, skal du tage køretimer, så du bliver klar til prøven. Hos RenTrafik tilbyder vi en generhvervelsespakke.

Pakken indeholder følgende:

  • Adminstrationsarbejde i forbindelse med ansøgning om generhvervelse.
  • Teorilogin til hjemmestudie.
  • 2 kørelektioner.
  • Prøvehononorer ved den praktiske prøve.

Pris: 3400,- 

 

Holdstart til generhvervelse

Du kan starte med det samme. Har du fået frakendt kørekortet eller fået et kørselsforbud, skal du ansøge om lov til at generhverve kørekortet, hvilket skal ske hos borgerservice. Hvis din frakendelse skyldes alkohol eller narkotika, vil der være krav om, at du skal gennemføre et A/N/T kursus.

Hos RenTrafik er det meget fleksibelt, hvornår du vil starte, og hvordan du vil tage din teori. Du skal blot kontakte os, således at vi kan tilrettelægge et forløb, der dækker dine behov og ønsker. Uanset hvad, sikrer vi, at du kommer igennem alt det nødvendige materiale, så du hurtigt får dit kørekort igen.

Har du spørgsmål til dit forløb, når du skal generhverve dit kørekort, er du altid velkommen til at kontakte os. Så snart du har modtaget brevet fra politiet, eller din ansøgning er blevet sendt til dig, skal du blot kontakte os, så du hurtigt kan komme igen med dit generhvervelsesforløb.

Du er velkommen til at ringe på 93 93 90 90 eller kontakte RenTrafik her.