31/05/2015

Beståelsesgaranti

Hos RenTrafik er der beståelsesgaranti!

Køreskolen RenTrafik har udviklet sit eget undervisningsmateriale, der bl.a. inkluderer billeder og små videoseancer fra trafikken, som giver dig en større forståelse af, hvordan det teoretiske stof skal praktiseres i trafikken. På den måde lærer du nemt, hvordan du skal opføre dig i trafikken, og får nemt ved at bestå teoriprøven.

Hos RenTrafik har vi tillid til vores undervisningsmateriale og undervisningsform. Vi er sikre på, at vores elever med vores materiale kan bestå teoriprøven, når de tager kørekort hos RenTrafik. Derfor har vi beståelsesgaranti i forbindelse med teoriprøven. Det betyder for dig, at skulle du mod forventning dumpe din teoriprøve første gang, betaler RenTrafik for den anden teoriprøve. Vores beståelsesgaranti er ment, som en ekstra tryghed. Garantien er en konsekvens af at vi kender kvalitet af vores undervisningsmateriale, vores undervisere – og vores elever.

Beståelsesgarantien betyder altså, at skulle du – mod forventning – ikke bestå teoriprøven første gang, betaler vi den anden gang.

Vi er sikre på, at du består teoriprøven!

Vi tilbyder beståelsesgaranti. Hvis du ikke består teoriprøven til dit kørekort i første forsøg, betaler vi den næste - kun hos RenTrafik!

Hos RenTrafik tilbyder vi beståelsesgaranti. Det betyder, at hvis du ikke består teoriprøven i første forsøg, betaler vi det anden

Med vores beståelsesgaranti, sørger vi for at du ikke får ekstra udgifter, selv hvis du ikke skulle bestå teoriprøven i første forsøg.

Normalt koster en ny teoriprøve, hvis den oprindelige dumpes, 600 kroner, så du kan altså spare meget, ved at tage dit kørekort hos RenTrafik med vores beståelsesgaranti. Denne service er kun noget vi har mulighed for at tilbyde vores elever til kørekort, fordi vi ved, at når de bruger vores undervisningsmateriale og får undervisning hos vores undervisere, består de teoriprøven.

Har du spørgsmål til beståelsesgarantien, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os, se under Kontakt.

Betingelser i forbindelse med beståelsesgaranti

  • Du skal deltage til al obligatorisk undervisning på køreskolen.