05/04/2015

Færdselsrelateret førstehjælp

Loven kræver, at alle der ønsker kørekort, skal gennemføre et færdselsrelateret førstehjælpskursus. Formålet med kurset er, at du tilegner dig viden, færdigheder og de rette holdninger, så du bliver i stand til at yde en kvalificeret førstehjælp ved en eventuel trafikulykke.

RenTrafik tilbyder færdselsrelateret førstehjælpskursus til både egne og andre køreskolers elever.

Førstehjælp kan redde liv!

Du skal tage færdselsrelateret førstehjælp, når du skal tage dit kørekort. Vi afholder kurser i Haslev.

Førstehjælp kan være forskellen på liv og død ved et trafikuheld.

Uanset om man tager kørekort eller ej, kan det være rigtig fornuftigt at tage et kursus i førstehjælp. Et førstehjælpskursus giver dig redskaberne til at tackle uheld og farlige situationer i trafikken. På den måde ved du, hvordan du skal reagere, hvis du skulle være vidne til eller ude for et uheld. Disse færdigheder kan i sidste ende være forskellen på liv og død.

Vi afholder jævnligt færdselsrelateret førstehjælpskursus hos RenTrafik. Tager du allerede dit kørekort hos os, planlægger vi kurset, således at du får gennemført kurset, så det passer til dit individuelle forløb.

Er du kørekortelev i en anden køreskole, kan du også sagtens tage dit førstehjælpskursus hos RenTrafik. Du skal blot gøre os opmærksom på dette, når du kontakter os på 93 93 90 90 eller under Kontakt.

Al undervisningen i førstehjælp er udviklet i samarbejde med og godkendt af Dansk Førstehjælpsråd, ligesom vores undervisere har gennemgået deres instruktørkursus. På den måde sikres høj kvalitet i undervisningen, hvilket er vitalt for førstehjælp. Du kan læse mere om krav og regler i forbindelse med færdselsrelateret førstehjælp her.

Tilmeld dig med det samme

RenTrafiks kursus i færdselsrelateret førstehjælp koster 650 kr.

Husk at førstehjælp er en del af vores Lovpakke+. Hvis du vælger denne pakke, skal du altså ikke betale yderligere for førstehjælp.

Du kan tilmelde dig med det samme ved at ringe på 93 93 90 90 eller under Tilmelding. Vi glæder os til at høre fra dig.